Žena zažila v spálni šok, manžela tam našla v kaluži krvi

28.10.2011 Revúca

BRATISLAVA/TORNAĽA 28. októbra (WEBNOVINY) - Manželka našla muža v byte mŕtveho, jeho smrť vyšetruje polícia. Prípad sa stal v štvrtok na ulici 1. mája v Tornali.

Päťdesiatšesťročného muža našla žena ležať v spálni v kaluži krvi. Na krku mal rezné poranenie, privolaný lekár nevylúčil cudzie zavinenie.

Presnú príčinu smrti zistí súdna pitva, informovala agentúru SITA banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Policajti vykonali ohliadku miesta, na mieste zaistili nôž. Okolnosti prípadu objasňujú.


Zavraždeného muža našli dnes v bratislavskom Novom Meste

Polícia mŕtvolu muža v jednom z bytov na Osadnej ulici v Bratislave našla po tom, ako na jedno z policajných oddelení dnes popoludní prišla oznámiť 41-ročná žena, že v jednom z bytov na Osadnej ulici v Bratislave sa šíri zápach. Polícii povedala, že v byte býva jej známy, ktorý o sebe už dlhší čas nepodal žiadnu správu. Policajti po príchode na miesto zistili, že v jednej z miestností bytu sa nachádza mŕtvy 68-ročný muž z Bratislavy. Agentúru SITA o tom informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

"Podľa prvotných informácií mal nebohý muž devastačné zranenia hlavy. Ohliadajúci súdny lekár predbežne cudzie zavinenie nevylúčil," uviedol ďalej František Peczár. Prípad prevzalo krajské policajné riaditeľstvo v Bratislave a policajný vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. "V súčasnosti policajti na mieste vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony, preto v týchto chvíľach nie je možné poskytnúť bližšie informácie," dodal bratislavský policajný hovorca František Peczár.
 

Vyberte región